Friday, January 16, 2009

pegi pasar malam je...

baru-baru ni orang asyik cakap pasal boikot produk USA... boikot produk daripada co. yang ada kena-mengena dengan Israel...
so petito bole buat alasan kenapa tak update n3... sebab laptop petito IBM dan guna Microsoft... nanti apa pulak orang kata.. petito masih guna produk orang USA??? kat laptop pun ada sticker intel inside - idiot outside... macamana???
ticer pun pernah bagitau dalam n3 dia, jangan pegi tesco (referring to ampang's), boikot tesco, pegi pasar malam kampung pandan je... tapi ticer, semalam rabu... pasar malam kat kampung pandan takde, jadi kami pun pegi tesco... kali ni je, okeyh...

kejadian yang diiringi oleh gerimis selepas itu...aargghh


itu la, boikot tak sungguh2 kan... Tuhan marah tau! pegi tesco lagi, haaa pegi la... pegi3.

malam tu, 2 buah keta (termasuk keta petito) kena pecah okeyh, dan bila buat report kat balai polis taman dagang, polis tu kata sekurang-kurangnya dalam sebulan 3-4 kali kes pecah keta kat tesco ampang. but luckily, pada malam kejadian itu (mind my language okay... ;=)) ), IHR bole plak terlupa nak bawak balik tablet pc... alhamdullillah takde apa yang hilang dalam keta.

to those yang nak pi tesco ampang, nasihat percuma petito: sediakan payung sebelum pegi tesco... takut kalo cermin keta kena pecah waktu hujan (takmo doakan yang ni), abis seat keta korang basah okeyh! ;=))

4 comments:

Tijah Lawa said...

uishhh. sadisnyer. ko park kat mana? jauh ker? kalu bleh park dedekat sket kat kedai mamak tu mim...

*kalu kabul ada, bleh suh dia tgk2kan keta kan? :P

Teacher said...

I have told you to boycott TESCO... tu lah... lawan cakap mummypage, petite mummy ni... ANyways... wealls tak pernah dengar kes pecah kete kat tesco ampang tu... where did you park your car? mesti jauh sangat dari entrance ni... Man... glad that nothing lost... still... kena jaga jaga next time u go there.. by the way... if you are coming this area, taman dagang ada pasar malam jugak dekat dengan simpang nak masuk ke taman nirwana from taman cempaka tu... on your left if you were from mrr2. HARI RABU. dah.. lepas ni jgn carik alasan to go to tesco... daulat mak noookkkkkk

petito said...

haa... memang kena daulat ticer ni...

petito park kat lane 'H', bawah lampu lagi. tak jauh pun sangat dari entrance tu. bila belek2... kat parking lot tu dah banyak kaca2pecah celah2 bricks. security manager tesco tu kata memang selalu kes pecah keta kat situ. waktu petito buat report, ada satu lagi chinese couple pun nak buat report kes sama...

technology said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry