Thursday, March 12, 2009

chenta...

mejaku mejamu jua, eh?

"... ni untuk birbir"
"oh! iye ke? tapi apa yang dia tahu model kereta ni semua?"
"tahu le tu..."
"tapi semalam kat toys r' us birbir tak cakap pun nak toys ni"
"ehhh... eerrr.... isk isk isk, ada...ada"
"ooo... kalau camtu saya pun nak toy juga, bole?"

"bole3. awak nak ape?"

"nak toy ni haaa... size 1:1 okeyh!"

got ya again!

6 comments:

Tijah said...

arghhh!!! gamba kat frame ittew! mak speechless nih!!! tic, ko speechless tak?

Petito said...

gambar itu di framekan oleh IHR, okeyh... lalalalala

Tijah said...

aihhhhh!!!

lagi la mak speechless...

i.am.belle said...

owh mejaku mejamu jua.. kiut okeh.

Petito said...

oh! belle... petito dan rakan-rakan amatlah kiut okeyh (penulis blog ini di bawah pengaruh obat batuk)

Petito said...

p/s tij: takyah buek speech apo2 kek sini, type je dah memadai okeyh.... muahahaha