Friday, March 6, 2009

Ooo... baru petito tau!

hah!!! rupa-rupanya ada silent readers yang tanya kat petito pasal said. oh! ada secret admire ye? oh tidak!!! petito tak bertanggungjawab kalo korang kena confront dengan 'kaklong', okeyh!

takpe la, hari ni kita cerita pasal kawan-kawan petito lagi especially said, okeyh... kalo boring, skip je n3 ni. bak kata tij "pokok eh, pokok kek den la..." petito suka statement ko nokk. pokok kek den la nak cito sapo-sapo, kan3. ko sungguh hillary klintong, nokkk!


said bersama gurubesarnya

buat tatapan korang yang nak tengok gambar said. ala-ala posing red carpet gitu!!! gambar ni bukanlah gambar ketika dia jadi pengapit pengantin walaupun diaa sering dapat offer job tu.

buat kawan-kawan yang lain, nanti petito masukkan gambar korang plak, eh? bukan double-standard mahupun double-boiler, tapi kali ni atas permintaan. kang sumo nak lotak skali dalam n3, tak muek plak. petito tetap sayang korang, okeyh.

tij, tic... suci betul korang, kan???

5 comments:

i.am.belle said...

wah gambar sekolah yg begitu suci dan murni. hahaha

Petito said...

belle, ko cito tadika arini, kan. cubo lotak gambar ko kek skolah tadika plak, harus suci murni bak minyak seri murni: peningkatan sebanyak 2x kali, nokkk... muahahaha~

Tijah said...

hahaha. ni form 4 kan? seblm den mo tic poie muar. eh! gamba kito kek tengkorak bersais manusia tu xdo ko petito??

Petito said...

muahahaha... suci murni kan. nanti petito carik gamba tu, oekyh.

Teacher said...

sekarang diriku lagi suci.. tidak dapat di sangkal lagi.. sesuci embun pagi di hari ni